Palvelumme

Toteutamme erilaisia markkinointi- ja ohjelmistoprojekteja. Saumaton käyttökokemus on edellytys maailmanluokan mobiilisovellukselle ja tarjoamme kaikki palvelut ohjelmistojen käyttöliittymä- ja ulkoasusuunnittelusta käytännön toteutukseen ja tuotteen/palvelun brändäämiseen asti. Meiltä saat myös omannäköisesi nettisivut, markkinointimateriaalia tai uuden yritysilmeen. Kehitämme natiiveja mobiilisovelluksia iOS ja Android -laitteille usean vuoden kokemuksella sekä suunnittelemme ja toteutamme sovellusten ulkoasun saman katon alla.

Nettisivut

Verkkosivujen merkitys on aivan keskeinen mielikuvien luomisessa. Hyvät nettisivut erottavat sinut kilpailijoista ja ohjaavat potentiaaliset asiakkaat luoksesi. Tiimistämme löytyy niin koodi- kuin muotoiluosaaminen tuottamaan ideoistasi upean lopputuloksen.

Graafinen suunnittelu

Ylläpidä tai uudista yrityksesi ilmettä ja identiteettiä. Näyttävä logo, flyer, rollup, käyntikortti ja lukemattomat muut viestintävälineet auttavat sinua jäämään asiakkaasi mieleen. Visiosi ja tarinasi paketoidaan meillä ammattimaiseen ja näyttävään pakettiin käden käänteessä. Jos yrityksesi ilme on vielä hautumassa, voimme kehittää ajatuksia yhdessä.

Mobiilisovellukset

Yhä suurempi osa innovaatioista liittyy tavalla tai toisella mobiililaitteisiin. Nämä ideat tarvitsevat ympärilleen paitsi toimintavarmat, myös käyttökokemukseltaan sulavat kuoret. Teemme mobiilisovellukset suurella sydämmellä, natiivina iOS ja Android-laitteisiin tai web-pohjaisesti kaikille alustoille.

Tietokonesovellukset

Työpöytäsovelluksissa voidaan hyödyntää tietokoneen tehokkuutta. PC ja MAC-sovellukset voidaan myydä ja levittää suoraan Apple Store ja Windows Store -kauppojen kautta käyttäjien koneille. Monialustakehityksen ansiosta samat sovellukset toimivat sekä Windows että Mac-laitteilla.

Omat projektimme

FysiApp

FysiApp on fysioterapia- ja terveysalalle tarkoitettu sovellus, joka mahdollistaa terveydenhuollon vaikuttavuuden seurannan, asiakkaan itsehoidon tukemisen sekä asiakkaiden ja ammattilaisten välisen yhteydenpidon. FysiApp tuo terveyspalvelut asiakkaiden taskuihin, kiinteästi mukaan arkeen ja vaikuttaa positiivisesti asiakkaiden terveyskäyttäytymiseen.

Puhti

Puhti yhdistää ammattilaisen ja asiakkaan helpottaen kommunikointia sekä ohjausta ja neuvontaa. Puhti toimii kaikilla aloilla, joissa halutaan tukea asiakkaan omatoimista tekemistä sekä kannustaa tapojen muutokseen asiakkaan arjessa.

Aircrew Physio

AirCrew Physio pitää lentäjät työkykyisenä tarjoamalla käytännön ohjeet ja koulutusmateriaalit lentäjien fyysisen suorituskyvyn ja raskaasta työstä palautumisen edistämiseksi.

METx

Professori Emeritus Esko Mälkiä on tutkinut ja mitannut ihmisen kuormittumista 1970-luvulta lähtien. Ainutlaatuisen laaja tutkimusaineisto on pakattu ohjelmistoon, jolla voidaan analysoida erittäin tarkasti ihmisten kokonaiskuormittuminen ja sen vaikutukset toimintakykyyn. METx on yhteistyöprojektimme jyväskyläläisen SciReha Oy:n kanssa.

Tiimi

PhysioBit koostuu nuorista, innovatiivisista ja rohkeista oman alansa erityisosaajista. Nautimme päästessämme luomaan uutta sekä rikkomaan vanhoja toimintatapoja ja kaavoja. Rakennamme uusia ratkaisuja tyhjästä pyrkimyksenämme auttaa ihmisiä, yrityksiä ja yhteisöjä toimimaan paremmin ja saavuttamaan tavoitteensa. Luomme sovelluksia ja ohjelmistoja, jotka vastaavat aitoon tarpeeseen ja näin pääsemme kaikki toteuttamaan unelmiamme: tekemään työtä, jolla on tarkoitus.

Hanna Nevala / Fysioterapeutti / TJ

Mikko Luukkanen / Hallituksen pj

Mikko Mäenpää / Pääohjelmoija / Hallituksen jäsen