ammatti-
taito

Kahden viikon ilmainen kokeilu

Tunnemme työsi arvon ja haluamme tarjota sinulle parhaat mahdolliset työkalut osaamisesi toteuttamiseen. Kehitämme palvelua jatkuvasti eteenpäin ja palautteesi on meille tärkeä.

Siirry palveluun, luo tunnukset sähköpostillasi ja aloita käyttö. Helppoa!

Hinnasto

Tilaus sisältää koko paketin:  Ammattilaisen WEB sekä FysiApp FOCUS iOS- ja Android mobiililaitteille. Asiakkaiden sovellus on ilmainen ja ladattavissa sovelluskaupasta.  FysiApp lasku on luonnollisesti verovähennettävä kulu kirjanpidossa. Kysy meiltä ratkaisuista koulutuskäyttöön, tutkimukseen sekä urheilujoukkueille ja voittoa tekemättömille organisaatioille.  

Starter

Yksi ammattilaiskäyttäjä
viisi kuukausimaksuun sisältyvää aktiivista asiakasta.

9,90 € / kk

(ALV 0%)

Business

Viisi ammattilaiskäyttäjää
15 kuukausimaksuun sisältyvää aktiivista asiakasta.

19,90 € / kk

(ALV 0%)

Enterprise

Kymmenen ammattilaiskäyttäjää
50 aktiivista asiakasta. 

49,90 € / kk

(ALV 0%)

Asiakkaita voi lisätä lisenssiin sisältyvän määrän yli koska tahansa, edulliseen 2 € /kk (ALV 0%) hintaan. Aktiivisella asiakkaalla tarkoitettaan asiakasta, jota ammattilainen voi seurata. Asiakkaita voi inaktivoida koska tahansa, jolloin aktiivisen asiakkaan paikka vapautuu   

TUOTTEEN TAKANA

SUOMALAISTA HYVINVOINTITEKNOLOGIAA

FysiAppin kehitystyö alkoi vuonna 2011 Rovaniemen AMK:n fysioterapiaopintojen sivutuotteena. Perusidea ei ole muuttunut, vaikka tekniikan kehittyminen tarjoaa jatkuvasti lisämahdollisuuksia. FysiApp-konseptia kehitetään jatkuvasti tiiviissä yhteistyössä hyvinvointialan toimijoiden kanssa.                                                


PHYSIOBIT OY

PhysioBit Oy on vuonna 2014 perustettu hyvinvointiteknologiayritys, jonka toimipaikkoja ovat Kuopio ja Tampere. Teemme kaikkien käytettävien alustojen sovelluskehityksen omien ammattilaisten toimesta  FysiApp valittiin vuoden liikuntatuotteeksi vuonna 2015.

Ota yhteyttä!

Teemme FysiAppia sinua varten! Saat meihin kätevästi yhteyden kirjautumalla web-palveluun, tai allaolevista yhteystiedoista:


info@fysiapp.fi

p. 040 216 0002