FYSIAPP WEB & FOCUS

Yksinkertainen on kaunista. Uusi FysiApp on tehty helpottamaan työtäsi kahdella tavalla: FysiApp Focuksen avulla luot harjoitusohjeet vaivattomasti asiakastapaamisen aikana. WEB tuo lisäarvoa palvelullesi sekä mahdollistaa ryhmien ohjaamisen.

KUVAA JA LÄHETÄ

Ennätysnopeat harjoitteluohjeet FysiApp Focus mobiilisovelluksella. Kuvaa asiakastasi ja lähetä hänelle video-ohjeet mobiilisovellukseen napin painalluksella. Harjoitteluohjeiden laatiminen on helppoa ja nopeaa eikä liikepankki rajoita luovuuttasi.

SUUNNITTELE, SEURAA, OHJAA

WEB:in avulla pääset suunnittelemaan harjoittelukokonaisuudet, käyttämään liikepankkia ja pitämään yhteyttä asiakkaaseesi. Voit myös lisätä Focuksella kuvaamiasi liikkeitä web:in liikepankkiin käytettäväksi muissa ohjelmissa. WEB toimii tällä hetkellä osittaisesti mobiilikoossa.

Lyömättömät ominaisuudet

Liikepankki – sano ei rajoituksille

Kattava ja hyvin kategorisoitu liikepankimme takaa, että asiakkaasi tarpeisiin pureudutaan yksilöllisillä ja spesifeillä harjoituksilla. Kirjaston kasvattaminen omilla liikkeillä onnistuu helposti ja ammattitaitosi pääsee varmasti oikeuksiinsa. Räätälöity on aina parempi

HYÖDYNNÄ HARJOITUSPOHJIA

Hyödynnä ammattilaisten suunnittelemia valmiita harjoituspohjia asiakkaillasi. Muokkaaminen ja personointi on tehty helpoksi.

FYSIAPP FOCUS – ASIAKAS KESKIÖSSÄ

Asiakkaasta otettu video on havainnollisin tapa luoda harjoitteluohjeet. Napin painalluksella suoraan asiakkaan mobiilisovellukseen.

HARJOITUSKALENTERI – MUKANA ASIAKKAAN MATKALLA

Harjoitusten kommentointi muutaman suoritetun harjoituksen jälkeen viestii, että välität ja seuraat asiakastasi.

KOMMUNIKOINTI – AINA LÄHELLÄ ASIAKASTASI

Paras motivaattori on huomata, että harjoittelu auttaa. Sitä ennen tieto ammattilaisesta seuraamassa harjoittelua on tehokkain keino lisätä asiakkaiden suoritusaktiivisuutta.

Organisoi ja tehosta työskentelyäsi

Harjoittelun tulee olla hauskaa, ja siitä voi tehdä mielenkiintoista. Yllätä uudenlaisilla harjoituksilla ja kokeile erilaisia ohjaustapoja ja harjoittelu pysyy raikkaana.

SUURIA TEKOJA KÄTEVÄSSÄ PAKETISSA

» Yli 1000 liikkeen liikepankki, mahdollisuus kuvata omia liikkeitä

» iPad/iPhone sovellus, jolla kuvaa ja lähetät liikeohjeet asiakkaallesi.

» Näe asiakkaasi harjoittelupäiväkirja ja kommentoi suorituksia

» Mahdollisuus viestintään asiakkaan kanssa

» Tehokkuutta liiketoimintaan asiakastapaamisten välille

» Tarjoa uusia yksilö- ja ryhmäpalveluita

» Hyödynnä Suomalaista terveysteknologiaosaamista

» Kiihdytyskaista digitaaliseen liiketoimintaan